Compromís amb les persones, compromís amb el territori

Projectes

Parc de Francolí

foto

La gestió del Parc del Francolí promou el desenvolupament de nous projectes socials que permeten crear ocupació per a les persones amb discapacitat i/o trastorn mental i fan sostenible el manteniment del parc, aportant valor al municipi de Tarragona i als seus ciutadans.

En aquest sentit, s'han posat en funcionament dos nous serveis: un bar dins del parc i un aparcament social. El bar és molt més que un bar, és un espai on la convivència, la participació, la solidaritat i la innovació es posen al servei de les persones. L'aparcament amb capacitat per a 300 vehicles, es converteix en el primer aparcament social de la Fundació, un nou concepte de servei, centrat en la satisfacció dels clients-col·laboradors, que destina els seus ingressos a una finalitat social i al manteniment del mateix parc.

Treballem per convertir el Parc del Francolí en un espai obert a la participació de les entitats i col·lectius de la ciutat, on tothom trobi el seu lloc. Escoles, associacions, entitats socials, esportives i culturals tenen al parc un lloc on poder realitzar les seves activitats. La Fundació també hi organitza tot tipus d'activitats lúdiques i culturals per tal de dinamitzar el parc i convertir-lo en un espai integrador (concerts, jornades gastronòmiques, cinema a la fresca, cursets d temàtiques diverses, txi-kung,...), amb el suport i col·laboració dels voluntaris

foto foto foto foto

  • Fundació GinacFundació Ginac
  • Carrer Riu Llobregat No.10, 43006, Camp Clar de Tarragona, i a l'avinguda
    Altafulla 10-16, del Polígon Industrial Roques Planes, 43830, de Torredembarra.
    Podeu contactar amb nosaltres al telèfon 977 55 29 26, el fax 977 54 28 35 o bé
    escriure'ns a: onada@onada.org
  • SOC